CPPR infographic
Over ons state-of-the-art verpakstation

Wij verpakken groenten en fruit op de best mogelijke locatie in het logistieke hart van Europa. We creëren kwaliteit voor voedsel, door het verkorten van de supply chain.

Marcel Verbeek
Business Developer
Talloze duurzame verpakkingsmogelijkheden

Ons state-of-the-art machinepark stelt ons in staat om te verpakken met verschillende verpakkingssystemen, geschikt voor ieder seizoen.

Netting

Onze netlonverpakkingen zijn perfect voor het verpakken van (citrus) fruit en groenten tot drie kilo. De verpakkingen kunnen we voorzien van een etiket, deepack of girsac. 

Flowpack

Met onze flowpacks garanderen wij kwaliteit en 100% voedselveiligheid. Van standaard flowpacks tot maatwerk. 

Topseal

De topseal zijn verkrijgbaar in verschillende maten, verschillende kwaliteitsgraden en verschillende soorten materialen. 

Sorteren

Ons team zorgt voor de snelheid en expertise die nodig is voor een goede afhandeling van uw bestelling. U kunt het sorteren en ompakken dus volledig aan ons overlaten. 

Laserbranding

Avocado’s en zoete aardappelen zijn perfect geschikt voor laserbranding. Op deze manier maken we verpakkingsmaterialen overbodig en kunt u toch uw logo presenteren.

Foodtainer

Dit is een verpakkingsvorm waarbij het product wordt gepresenteerd op een schaaltje dat aan de onderzijde goed is afgesloten met dunne folie. 

Punnet

Punnets zorgen voor een optimale bescherming van uw producten en zijn gemaakt van 100% recyclebare kunststof. Verkrijgbaar in verschillende maten en kwaliteitsgradaties. 

Cooling

Maximale versheid door koeling in de logistieke haven van Europa. En uiteraard op zonne energie. 

Verpakkingen, koel- en rijpcellen
Verpakken
Sorteren en ompak
Cool Port Packing Rotterdam, de kortste weg naar de consument

Het verminderen van voedselverspilling, dat is onze prioriteit.

Het is tijd voor een update over ons corona beleid

17-03-2020

Wereldwijd staat iedereen op scherp als het gaat om de ontwikkelingen en verspreiding van het coronavirus / COVID-19. En ook wij houden – net als iedereen – de ontwikkelingen uiteraard nauwlettend in de gaten, nu het COVID-19 zich ook in Nederland bevindt en voorlopig ook nog zal blijven.

Cool Port Packing Rotterdam spreker bij Havencongres

25-09-2019

Afgelopen week heeft René van Cool Port Packing Rotterdam, samen met Jack Kloosterboer (algemeen directeur van Kloosterboer), gesproken op het Havencongres.

Marcel Verbeek
Business Developer